Начало / Други / Ангели в косите ми

Ангели в косите ми

Корица - Ангели в косите ми
Автор: Лорна Бърн

Лорна Бърн вижда и говори с ангели през всеки един ден от живота си от малко бебе. Като дете на нея ѝ е казано, че работата ѝ на земята е да споделя мъдростта и знанието, които Бог и ангелите ѝ дават.

Когато съпругът на Лорна умира, светът ѝ се разпада. В Стълба към небето тя разказва как успява да възстанови и сглоби отново парчетата от живота си и как тя, необразованата майка на четири деца, нарушава мълчанието и започва да разпространява посланията на ангелите по света.

Лорна разказва за бъдещето, което Бог е предвидил за нас, както и някои други възможни варианти, в зависимост от решенията, които вземаме. „Всеки трябва да изиграе своята роля”, казва тя.

Тя разкрива някои необикновени подробности за ангелите и начина, по който работят в нашия свят, неописвани досега. Ще ни запознае и с Ангела-пазител на Земята и ще обясни защо е толкова важно да го чуем.

Ще ни разкаже за трагичната любов между два духа, които среща като дете. Тези духове остават до нея двадесет години, използвайки духовните ѝ способности, за да излекуват тези, които са им навредили, а също и да излекуват техните наследници, чиито живот също е бил помрачен от стореното от предците им зло.

Преобладаващите реакции на читателите на книгите на Лорна, независимо от религиозните им вярвания са, че те им дават надежда, помагат им да осъзнаят, че независимо колко самотни може да се чувстват, имат ангел-пазител до себе си.

Download Размер: 1,7 MB | Изтеглен: 2 152

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + five =

*