Начало / Любовни романи / Обречена на теб – КРОСФАЙЪР, книга 5

Обречена на теб – КРОСФАЙЪР, книга 5

Корица - Обречена на теб
Автор: Силвия Дей

Оригинално заглавие: One with You: A CROSSFIRE NOVEL BOOK 5, 2016

„Обречена на теб“ е шеметният завършек на страстната и бурна любовна история на Ева и Гидиън. Любовта им ще освети тъмните ъгли на миналото и ще освети бъдещето им. Заедно те са по-силни от всичко и всеки, които се опитва да ги раздели и да помрачи щастието им.

Силвия Дей е световнопризнат автор на повече от десет романа, оглавявали класациите на New York Times и USA Today. Преди да се посвети изцяло на литературата, американската писателка трупа опит в крайно любопитни и разнообразни поприща – от работа в увеселителен парк до преводачески услуги от руски за Американското военно разузнаване.

Днес Publishers Weekly нарича романите ѝ „вълнуващо приключение“, а Booklist ги определя като „дяволски забавни“. Правата за превод на нейните книги са продадени в повече от трийсет страни в целия свят. Тя е носител на наградата за най-добра книга на RT Book Reviews в категория „Избор на рецензентите“, наградата EPPIE, Националната награда „Избор на читателите“ и приза на RomCon – Readers’ Crown, и е многократен финалист в номинациите за най-престижните американски отличия за любовна литература – RITA.

През 2012 г. Силвия бе номинирана за най-добър автор в наградите на Goodreads, а Аmazon отличи творбите ѝ в категория „Любовни романи“.


Download Размер: 1,3 MB | Изтеглен: 1 724

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (2 votes cast)
Обречена на теб - КРОСФАЙЪР, книга 5, 3.5 out of 10 based on 2 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

six + 10 =

*