Начало / Любовни романи / Опиянена от теб – КРОСФАЙЪР, книга 3

Опиянена от теб – КРОСФАЙЪР, книга 3

Корица - Опиянена от теб
Автор: Силвия Дей

Оригинално заглавие: Entwined with You: A CROSSFIRE NOVEL BOOK 3, 2013

Поредицата Кросфайър продължава с нови изпитания за Ева и Гидиън, които се изправят срещу демоните от миналото и последствията от всепоглъщащата си страст…

Силвия Дей е световнопризнат автор на повече от десет романа, оглавявали класациите на New York Times и USA Today. Преди да се посвети изцяло на литературата, американската писателка трупа опит в крайно любопитни и разнообразни поприща – от работа в увеселителен парк до преводачески услуги от руски за Американското военно разузнаване.

Днес Publishers Weekly нарича романите ѝ „вълнуващо приключение“, а Booklist ги определя като „дяволски забавни“. Правата за превод на нейните книги са продадени в повече от трийсет страни в целия свят. Тя е носител на наградата за най-добра книга на RT Book Reviews в категория „Избор на рецензентите“, наградата EPPIE, Националната награда „Избор на читателите“ и приза на RomCon – Readers’ Crown, и е многократен финалист в номинациите за най-престижните американски отличия за любовна литература – RITA.

През 2012 г. Силвия бе номинирана за най-добър автор в наградите на Goodreads, а Аmazon отличи творбите ѝ в категория „Любовни романи“.


Download Размер: 1,3 MB | Изтеглен: 126

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × one =

*