Техники за психична защита

Тед Андрюс - Техники за психична защита
Автор: Тед Андрюс

Тед Андрюс е международно признат автор, разказ­вач на истории, учител и мистик. Лидер е в областта на чо­вешкия потенциал и метафизиката. Книгите му са преведе­ни на петнадесет езика, а самият той често се появява по такива национални и местни телевизионни и радио мрежи като CBS, NBC, FOX, CNBC и други.

Преподавател и съветник в системата на държавните училища в продължение на десет години, Тед има богато официално и неформално образование. Занимавал се е с изучаване  на  езотеричното,  окултното  и  холистичното здраве повече от 30 години и е известен със своите дина­мични и практически семинари и със способността си да превръща мистичното в лесно разбираемо за всеки.

Наричан истински ренесансов човек, Тед е учил му­зика и е композирал, изпълнил и записал музиката към де­сет аудио касети. Работил е като холистичен лечител, фо­кусирайки се върху създаването на индивидуални терапии с музика. Тед продължава да изучава балет и Кунг Фу. Има щатски и федерални разрешителни да работи със свои соб­ствени грабливи птици и се занимава с обучение на живот­ни и разказва истории из целите съединени щати.


Download Размер: 4,1 MB | Изтеглен: 1 937

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.1/10 (9 votes cast)
Техники за психична защита, 4.1 out of 10 based on 9 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − thirteen =

*