Прочетете задължително
Начало / Трилър / Гневът на ангелите

Гневът на ангелите

Сидни Шелдън - Гневът на ангелите
Автор: Сидни Шелдън

Оригинално заглавие: The Rage Of Angels, 1981

Има автори, чиито имена се изписват с огромни букви на кориците, и книгите изчезват за броени дни от книжарниците, а заглавията им се настаняват трайно в челните места на класациите за бестселъри. Сидни Шелдън е такова име, а „Гневът на ангелите“ е пример за великолепно съчетание на интригуващ криминален сюжет, изненадващи съдебни обрати, силна романтична линия, блестящо разкриване на задкулисните политически игри и стотиците невидими пипала на Мафията.

Дженифър Паркър едва се измъква от собствения си съдебен гаф, издига се до адвокатските върхове в САЩ и попада под разрушителното влияние на двама мъже с огромна власт в обществото и непримирима омраза един към друг. Животът й се превръща в шеметна поредица от върхове и пропасти, белязани от невероятния стремеж на една трийсетгодишна жена да оцелее и да успее във водовъртежа на колосалните политически и финансови интереси, като запази човешкото си лице.

„Гневът на ангелите“ е сред най-завладяващите произведения на Шелдън. Тук той се проявява не само като блестящ майстор на сюжета, но и като дълбок психолог. Образите на Дженифър Паркър, Адам Уорнър и Майкъл Морети са изваяни от четката на истински художник. Наситени с ярка индивидуалност и изпълнени с драматизма на силните личности, те покоряват читателя с правдивостта си и го завладяват с ярките си съдби.

Download Размер: 1,2 MB | Изтеглен: 736

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (4 votes cast)
Гневът на ангелите, 7.0 out of 10 based on 4 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine − 7 =

*