Апокалипсис

Пако Рабан - Апокалипсис
Автор: Пако Рабан

За първи път в историята на предсказанията, днес учените се присъединяват към посветените. Някои от тях дават едва двадесет години на човечеството да оцелее.

Опустошаване на Земята, замърсяване, атомни разрушения, ясно символизирани в древните предания, разпространяване на сектите, етнически и религиозни конфликти: ето действително, според всички пророчества, началото на Края на Времената.

Пако Рабан. моделиерът ясновидеи, който в “Траектория” ни разказваше етапите на духовното си търсене, тук ни предлага своята книга на неотложност. В една изумителна фреска, където науката и съвремието се присъединяват към пророческите текстове – от Езекиил до индийските епопеи, от Нострадамус до Пий XII, от Корана до откровенията на Девата – той обрисува ужасяващата картина на големи- те премеждия, които ни дебнат.

Ще загинат ли човешките същества от ексцесиите си или ще променят достатъч-но бързо поведението си, за да намалят жестокостта на катаклизма? За автора на тези страници нищо не е още окончателно загубено. Потопът е имал оцелелите си. Апокалипсисът също ще има своите, на които ще бъдат открити тайнствата на един светъл Златен Век.

От нас зависи да бъдем част от тях.
Download Размер: 607,6 KB | Изтеглен: 608

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Апокалипсис, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + fourteen =

*