Начало / Религия и Духовност, Митология и Мистика / Траектория от един живот към друг

Траектория от един живот към друг

Пако Рабан - Траектория от един живот към друг
Автор: Пако Рабан

Оригинално заглавие: Trajectoire, 1991

Toй революционизира модата, използва метала вместо плат, парфюмира планетата с “Каландр”. Но светкавичния му успех крие друго пътуване, което се опитва да отговори на вечния въпрос: “Откъде идваме, кои сме, къде отиваме?”

Съвсем млад, вследствие на едно съкрушително астрално пътуване, Пако Рабан е открил Прераждането. Сегашното ни съществуване се оказва само брънка от дълга верига животи, етап от широка Траектория, доближаваща ни до Бог.

С цел да осветли тази вътрешна увереност, авторът на тези страници се е увлякъл по окултните науки и историята на религиите. Магия, Ясновидство, Алхимия, Спиритизъм, Свещени Текстове: всичко, което може да ни постави във връзка с отвъдното го интересува. А мостове не липсват: светът е зареден със символи… за този, които знае да гледа.

Тази книга ни поставя същевременно нащрек cpeщy опасностите на панаирния езотеризъм и срещу системната регресия в отдавнашното минало. Точно тук и сега трябва да прогресираме към светлината, без при това да презираме тялото си, обществената итра и земните радости.

Пако Рабан не играе нито на пророк, нито на гуру. Той чертае един личен опит, търсенето на един честен човек, с колебанията и светлите му открития. Също и с безпокойствата му – приближаването на Апокалипсиса? – и с изключителната му надежда: обявяването на една нова ера, основана на духовността и на вселенската Любов.

За тази книга Франция осъди Пако Рабан!


Download Размер: 588,5 KB | Изтеглен: 567

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (4 votes cast)
Траектория от един живот към друг, 5.0 out of 10 based on 4 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 4 =

*