Прочетете задължително
Начало / Любовни романи / Вечеря за двама

Вечеря за двама

Майк Гейл - Вечеря за двама
Автор: Майк Гейл – Вечеря за двама

Оригинално заглавие: Dinner for Two, 2002

Музикалният журналист Дейв Хардинг притежава всичко: хубав апартамент, приятна работа и липсата на необходимост да плаща на детегледачка, ако поиска да изведе съвършената си приятелка Изи на интимна вечеря за двама.

Но биологическият часовник на Дейв неумолимо тиктака. И когато фалира списанието, за което работи, тръгва лавина от събития, които ще нароят куп проблеми.

Принуден да води рубрика с отговори на читателски проблеми в тийнейджърско списание, печеният Дейв изведнъж се намира затънал до гуша в пуберитетските излияния на своята аудитория. Едно от писмата обаче коренно се различава от останалите. Тринайсетгодишната Никола О’Конъл не търси съвет за момчета, а иска да научи повече за Дейв. Защото е убедена, че е неин баща. И притежава доказателства…

Бивш водещ на рубрика за читателски проблеми, сега Майк Гейл е журналист на свободна практика, който сътрудничи на редица списания като „Сънди Таймс“, „Стайл“ и „Космополитан“. Автор е на няколко бестселъра, окачествени от критиката като нова литературна ниша в съвременния роман.

„Таймс“


Download Размер: 808,3 KB | Изтеглен: 368

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Вечеря за двама, 4.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 − 9 =

*