Теория на енергийния обмен

Спас Мавров - Теория на енергийния обмен
Автор: Спас Мавров

Удивително е как съвременната наука вниква в дълбините на материалните структури, на атомно и податомно ниво, извежда и доказва смели хипотези за взаимовръзката между микро и макро структурите, разчита сложните химико – физични процеси извършващи се в тях и в същото време не обръща достатъчно внимание на строежа и енергийните процеси в човешкото тяло. Доказва се, че дори любовните емоции пораждат или са следствие на химични процеси, а не се разглежда половият апарат като структура носеща енергиен потенциал и обмен, Въпреки показателното изразходване на огромни количества енергия при полов акт.

Дребните науки отдавна са въвели на поклонение двата символа на пола – фалоса и йони – мъжкото и женското начало. За разлика от нас те са знаели един много сериозен проблем – енергийното влияние на половия обмен и следствията от него, както за двойката така и за тяхното бъдещо поколение. Именно тук е извечната тайна на зачатието във физическия свят. Мистичните зачатия, когато Богинята – Майка ражда сама своя Син, а после зачева от него или когато бог Атум опложда семето си в устата си, разделя го на две и от тези части създава бъдещите хора, не са религиозна фантастика, а знание кодирано чрез религиозната символика и догма.

Всички митове са верни.

Догмата на една религия или мит не се променя никога – тя е табу. Ето едно наистина сериозно основание да разберем защо религиите така упорито бранят догматичните си тайнства. В тях се съдържа есенцията, най-важното, концептуалното знание. То не бива да се променя докато не изтече цикълът на развитието. След това идва друг Бог и дава нов догмат.

Нима днес хората знаят, освен посветените, че първият пророк на Религиозно-философските системи на Пета Коренна Раса – РАМА – носи едно от имената на огъня?Съзнава ли се , че това е изключително важен код за времето на промените в енергиите на космоса наречен АГНИ или ВОДОЛЕЙ? Това е заложено в името на пророка и Бог на нашата Коренна Раса – Рама, първожрецът на друидите, Вождът на Арийската раса. Ще сбъркаме ли ако наречем единият от четирите сезона на нашата планета вместо Летен – Огнен, влагайки в името информация за състоянието на температурните промени в атмосферата и планетата?Така както посветените са вложили информация за днешните дни в името на пророка на арийците.


Download Размер: 2,7 MB | Изтеглен: 1 068

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/10 (6 votes cast)
Теория на енергийния обмен, 4.7 out of 10 based on 6 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × four =

*