Прочетете задължително
Начало / Любовни романи / Анастасия – Колин Фалконър

Анастасия – Колин Фалконър

22343

Автор: Колин Фалконър

Заглавие: Анастасия, 2003

Шанхай, 1921

Американският журналист Майкъл Шеридан скача в река Хуанпу, за да спаси рускиня белоемигрантка, която случайно е срещнал в един от шанхайските нощни клубове. Анастасия Романова прилича невероятно много на великата княгиня, която носи същото име и за която се говори, че е оцеляла, след като болшевиките избили цялото й семейство. Съдбата на най-малката дъщеря на руския цар става една от най-обсъжданите загадки на своето време. Но Анастасия на Майкъл страда от амнезия и помни само последната година от живота си.

Разгадаването на нейната тайна и на самоличността й отвежда Майкъл и Анастасия от улиците на Шанхай към упадъка на следвоенен Берлин и Лондон, от болшевишка Русия към Ню Йорк точно преди големия крах на Уолстрийт. Майкъл е единственият мъж, който й помага, без да иска нещо в замяна. Но способна ли е Анастасия да се отрече от възможността да бъде истинската велика княгиня в името на истинската любов?

Въвеждайки читателя в бурното и романтично десетилетие след Първата световна война, световноизвестният писател Колин Фалконър разказва за убийства и предателства, дворцови скандали и финансови интриги, послужили за фон на една от най-великите съвременни любовни истории.

Колин Фалконър е автор на тридесет романа, преведени на шестнадесет езика в цял свят. Бивш журналист, роден в Лондон, сега живее в Западна Австралия.

 

Download Размер: 1,5 MB | Изтеглен: 1 187
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/10 (7 votes cast)
Анастасия - Колин Фалконър, 3.6 out of 10 based on 7 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 3 =

*