Прочетете задължително
Начало / Самоусъвършенстване / Очаквай чудеса – Джо Витале
loading...

Очаквай чудеса – Джо Витале

2008

Автор: Джо Витале

Заглавие: Очаквай чудеса, 2008

„Всичките тези дивотии: «Не се тревожете, бъдете щастливи» са пълни глупости. Казвате на хората, че могат да променят живота си, само за да изкарате някой долар. Вие не сте нищо повече от търговски пътник, който взема за свои жертви невинни и заблудени хора“.

Макар да не чувам подобни коментари всеки ден, все пак такива има. Не водя уединено и защитено съществуване и много ясно си давам сметка за хората, които смятат цялата област на самоусъвършенстването за „пълни измишльотини“. Въпрос, който често ми задават, е: „Ако тези неща са истина, тогава защо не действат за мен?“ Истината е, че действат и че това се случва точно сега, в настоящия момент, но тъй като все още сте възпирани от собствените си ограничаващи убеждения, имате чувството, че те не действат. Знам, че може би си мислите, че това е някаква въртяща се в кръг логика, която не е предназначена да даде истински отговори: то е всичко друго, но не и това. Истинският отговор е, че причината е във вас, и винаги е била във вас. Вие решавате за какво сте достойни, вие решавате какви житейски възгледи да си изберете, и вие определяте собствения си успех или провал.

 

Осъществяването на мечтите и желанията не е трудно и проблемно, а задължително и лесно. Джо Витале предлага практически и лесно приложими психологически методи за привличане на желаното от нас, като просто го разберем и приемем.

Чудесата не са невъзможни, нито трудно постижими. Нека им позволим да се случат — първо в съзнанието ни, а след това и в ежедневието ни.

Научете как:

  • да печелите повече пари;
  • да започнете и успешно да развиете собствен бизнес; да се избавите от болестите;
  • да привлечете идеалния партньор;
  • да заживеете в къщата на мечтите си;
  • да прекарвате отпуските си на бленувани места;
  • да възстановите приятелство;
  • да прекратите безперспективна връзка; всичко, което желаете.

Книгите на Джо Витале промениха живота и света около мен. Вече знам, че всичко е възможно, и се научих да се доверявам на Вселената. Никога не съм имала ментор и чрез книгите си Джо надмина всичките ми очаквания. Те наистина променят живота на хората. Благодаря ти, че ми помогна да видя всички възможности в живота си.

Дженифър Алън

 

 

Download Размер: 688,5 KB | Изтеглен: 1 444
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/10 (11 votes cast)
Очаквай чудеса - Джо Витале, 3.4 out of 10 based on 11 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 − two =

*