Прочетете задължително
Начало / Медицина, Здраве, Диети / Пълно прочистване, подмладяване и отслабване чрез суровоядство. Живот без болести

Пълно прочистване, подмладяване и отслабване чрез суровоядство. Живот без болести

Атерхов - Пълно прочистване, подмладяване и отслабване чрез суровоядство. Живот без болести
Автор: Атерхов

Суровата зеленчукова храна трябва да бъде единствената храна, приемана от човека. Навикът да се яде варена храна трябва да бъде изоставен веднъж завинаги. Това е последното заключение на науката. Консумирането на варена храна е най-ужасният варваризъм в историята на човечеството — варваризъм, който никой не съзнава и на който всеки става несъзнателна жертва. Независимо от това, колко странна може да ни се види идеята за суровоядството, тя е абсолютна научна истина, с която можем само да се съгласим.

Тази истина стана очевидна за мен, когато след 18-годишно грижливо изучаване и изследване се убедих, че смъртта на моя 10-годишен син и на 14-годишната ми дъщеря е била причинена от неестествено хранене. Големият брой медицински изследвания, които бяха направени в Иран, Франция, Германия, Швейцария, с цел да се открие някаква специфична болест в техния организъм и последвалото назначение на многобройни лекарства също допринесоха значително за довеждане на трагедията до връхна точка. Моите деца умряха от постепенно изтощение и изхабяване на всички органи в резултат на неестественото хранене и отровните лекарства.

Аз можах да проникна в тайните на медицинската наука и да наблюдавам нейните добри и лоши страни много по-лесно, понеже не бях воден от желанието да стана лекар или пък да придобия някаква парична печалба. Моята инициатива бе породена на първо място от желанието да направя възможно най-доброто за излекуването на децата си, а по-късно — от горещото желание да увековеча паметта им, като бъда полезен на човечеството.

Друг фактор, който допринесе за по-доброто разбиране на грешките на медицинската наука, е изцяло новата системи, по която провеждах моите проучвания — чрез самообразование, освободено от тежестите на една академична програма. Аз никога не се поддадох на преувеличените претенции на постигнатия от медицинската наука прогрес, нито на всички фантастични разкази за ползата, която може да се извлече от лекарствата. Отнасях се към тези въпроси с критичен ум и винаги наблягах повече на грешките. При това аз винаги имах предвид факта, че въпреки съществуването на милиони квалифицирани лекари и на голям брой носители на Нобеловата премия цивилизованият човек става жертва на разнообразни болести много по-често, отколкото което и да е животно. Болестите, като склероза, диабет, сърдечни пристъпи и рак, се увеличават с тревожна бързина, застрашавайки да пометат човечеството от лицето на Земята. Аз не си губех времето да запомням имената на симптомите на болестите, дозите на лекарствата и онези многобройни комплицирани формули, които рядко са необходими, понеже никога не съм възнамерявал да се готвя за изпити, за да получа диплома. Вместо това, доколкото е възможно, аз посветих времето си на изучаването на множество клонове на науката и на изследването на разнообразни източници на знание от основните и общи принципи, въз основа на които аз можах да извлека известни съществени, жизнено важни заключения.

Атерхов


Download Размер: 603,5 KB | Изтеглен: 1 362

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/10 (8 votes cast)
Пълно прочистване, подмладяване и отслабване чрез суровоядство. Живот без болести, 3.9 out of 10 based on 8 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 3 =

*