Прочетете задължително

Номерология

Александер - Номерология
Автор: Александер

Сега можем спокойно да кажем, че във вашите ръце е попаднала уникална книга за една традиционна и древна наука. В тази област са написани десетки милиона томове, но тази книга се отлича по това, че е написана от необикновен човек?!

Александер – това е псевдонимът на известния парапсихолог, чието име е познато в много страни не само заради неговите удивителни предсказания в пресата за съдбите на хора и държави, но и заради неговата голяма практическа дейност.

„Човекът- загадка“ – така нарече пресата на много страни този знаменит майстор, а ние го наричаме с право „майстор“ затова, защото науката, на която посвещава сега тази книга, е само негово хоби. И въпреки всичко, вие тепърва ще се убедите колко живо и интересно е написана тя. Тази книга не е единствената, излязла у нас от този автор.

Александер е изучил практически всички религиозни и мистически течения, като същевременно с това е обработил, обобщил и анализирал трудовете на множество съвременни автори. С други думи, в този том е обобщен опитът на човечеството в тази област и засега не съществува по-добро ръководство по окултните науки.

Това е главната причина, поради която тази книга просто е обречена на успех. И ако вие вече сте я взели в ръце, за нищо на света не ще можете да я върнете обратно, тъй като тя притегля като магнит и хипнотизира читателя. Когато я вземете, вие ще почувствате заряд от енергия, която авторът е вложил в нея. Надяваме се, че това издание ще ви помогне да опознаете добре себе си и да проникнете в тази област, която досега е била покрита с дълбока тайна за вас. Но не забравяйте: макар и базирайки се изцяло на науката, авторът ви съветва да не се отнасяте твърде сериозно към нея, ада я приемете като едно интересно и занимателно четиво, тъй като всяка съдба е строго индивидуална. Човекът може всичко, в това число – и да ръководи своята съдба! Сега ви се предоставя възможността да прекарате приятна част от времето си. Не я изпускайте!

Александър КотликовDownload Размер: 906,0 KB | Изтеглен: 933

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/10 (5 votes cast)
Номерология, 2.8 out of 10 based on 5 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + ten =

*